Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator
Chci vyhledávat v:

Mám pro vás další tip, kde můžete v naší metropoli ochutnat velikonoční speciality i s tradičním beránkem. Který aspoň pro mě symbolizuje Velikonoce.

   vel2
V Restaurantu Hradčany si pro nás šéfkuchař Petr Patočka připravil své Velikonoční menu. Kde nebude chybět zmiňovaný beránek jako sladká tečka na závěr. Vychutnejte si Velikonoce v krásné restauraci odkud je to kousek na Pražský hrad. Menu bude k dispozici celý velikonoční týden.
A co velikonoční menu bude obsahovat:
Aperitiv: Pastis Brillanis
Předkrm: Šalotkový koláč s čerstvými bylinkami, uzená kachní prsíčka, vajíčko a variace jarních salátů s jablečno-medovým dresinkem
Polévka: Jemný krém z mladých kopřiv s karotkovou pěnou, pečený slaninový chips

   vel1
Hlavní chod si můžete vybrat ze tří variant:
• Králičí karé nadívané medvědím česnekem, selská slanina, velikonoční nádivka, listový špenát
• Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou, jarní zelenina pečená na másle, telecí glazé
• Rizoto se sýrem Pecorino Collesardo, dýně, medvědí česnek, karotkové chipsy

   vel

   vel3
Dezert: Velikonoční beránek s čokoládou, vanilkovou zmrzlinou a mascarponovým krémem

KDY: 10. – 17. 4. 2017
KDE: Hotel Savoy Prague
Odkaz: Restaurant Hradčany

 

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

bnr IB2016 GIF 300x300 01

 bej16 300x300