Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator
Chci vyhledávat v:

Gastro

jerIlan Garousi, patřící mezi nejžádanější kuchaře Jeruzaléma, několik let provozoval vyhlášenou Jeruzalémskou restauraci Chakra a minuly rok otevřel další restauraci s názvem Satya.

cidrČeská moštárna F.H. Prager jako vůbec první výrobce cideru v Česku otevřela v polovině dubna vlastní specializovanou prodejnu na Praze 6.

polsmrKde se něco děje s dobrým jídlem, tam už skoro tradičně najdete Polívkovou smršť.

barbarPokud se na oběd v centru Prahy nespokojíte se smažákem a boloňskými špagetami, a rádi si vyzkoušíte méně obvyklé kombinace, zajděte si na jídlo na Malou Stranu.

svačOdborníci na výživu nám neustále připomínají, že máme jíst menší porce, ale vícekrát denně. Jinými slovy – svačinky dopoledne, svačinky odpoledne.

kvezsteakAno, slovo „steak" tady používáme velmi volně. Ale jaký je lepší způsob, jak oznámit své veganství světu, než ten, že budete plátku květáku říkat steak!

tatarakAktuálním trendem jsou různé bezlepkové a paleo diety, syrová strava a zdravý životní styl. Občas ale není nad to zajít si s přáteli na pořádný burger a dobré pivo.

atmichAni ne rok od otevření se malostranská restaurace Atelier Red&Wine dostala jako jedna ze čtyř nových do prestižního průvodce Michelin.

melMelouny neodmyslitelně patří k létu a piknikům.

mlsŽe zní zdravé mlsání jako nesmysl? Nesmysl! Česká značka Dione zpracovává jahody a maliny těch nejchutnějších odrůd v optimálním stadiu zralosti, krájí je, přidává pouze cukr a případně obaluje v čokoládě.

grilport1Grilování k jaru a létu prostě patří. Najít ale v Praze vhodné místo může být potíž. Lépe řečeno byla potíž – než Restaurant Port 58 otevřel svou terasu.

ircofCoffee in Good Spirits - tak se jmenuje kávová disciplína, kde baristé připravují nápoje, jejichž základem je káva a jakýkoliv alkohol. A mnoho z nich si můžete dopřát i doma.

jahSkoro každý Francouz dostane v květnu konvalinky. Ty totiž podle tradice přinášejí štěstí, a to zvláště na prvního máje.

Kavárny Starbucks, představují novinky pro nadcházející období.

locfod1Od pátku 24 do soboty 25.dubna zaplní prostory mezi halami 13 a 40 Holešovické tržnice v Praze stánky s kvalitními potravinami v rámci prvního ročníku trhu Local Food Market.

barpalNajíst se dobře v centru Prahy je umění. Typicky můžete narazit na tradiční české jídlo, různé fast foody nebo přemrštěné ceny v restauracích.

chrepau1Čerstvý křupavý chřest má ve francouzské kuchyni nezastupitelné postavení. Nejen pro svou skvělou chuť, ale také příznivé účinky na zdraví.

coksrNevíte, jak vyznat lásku své drahé polovičce? Darujte čokoládu vyrobenou vlastníma rukama. Nebo si přijďte vyrobit svoji zamilovanou čokoládu společně.

vegakuchBolí vás často hlava, snědená jídla dlouho trávíte a zároveň stále přibíráte nechtěná kila? Nemůžete najít radost ze života? Potřebujete víc energie?

dortcosOmezujete ze zdravotních důvodů ve stravě lepek? Přesto si můžete zamlsat. V kavárnách Costa Coffee pro vás nachystali osvěžující bezlepkový jahodovo-rebarborový cheesecake.

veppanUž zase nemáte nápad ani ingredience a rodina vrhá hladové pohledy?

svicPokud se rádi touláte Prahou, možná občas narazíte na nějaký zajímavý podnik. Holešovický Restaurant Port58 je jeden z těch, za kterými stojí za to se vypravit.

vin1Ve které prodejně potravin vám nabídnou kromě klasického regálového sortimentu třeba kávu a dortík, poctivou horkou polévku, čerstvý sendvič nebo pořádný burger?

mufcosPřemýšleli jste o jarním půstu? Rádi byste omezili tuky? Přesto můžete lehce zahřešit, protože v kavárnách Costa Coffee počítali, že je třeba po zimě trochu očisty, a nachystali si pro vás odlehčenou verzi nadýchaných muffinů.

zeleugoJaro je oficiálně tu a všechno kolem se začíná pěkně zelenat.

fitmixSnažíte se udržovat v kondici a rádi zobete zdravě? Pro všechny fitkaře, dietáře a sportovce připravili Mixiťáci ve spolupráci s Ronnie.cz speciální novinku.

lososBruschetta se skotským uzeným lososem marinovaným v kopru

cokČokoláda je velice oblíbená pochoutka po celém světě. Původní čokoláda měla formu tekutého, ne příliš chutného nápoje.

primeBarman unikátní pražské restaurace George Prime Steak Michal Kovář se zúčastní celosvětové soutěže Diageo Reserve World Class Competition.

ostruTěšíte se na lehký a svěží nádech jara? Vaši představu dokonale doplní aroma kávy linoucí se z vašeho hrnečku. A to ne jen tak ledajaké kávy.

bnr IB2016 GIF 300x300 01

 bej16 300x300