Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator
Chci vyhledávat v:

Gastro

cosvanTěšíte se na zimu už jenom proto, že se dočkáte ve vašich oblíbených kavárnách Costa Coffee sezónních voňavých kávových nápojů?

dynepod2K podzimu v gastronomii neodmyslitelně patří kořenová zelenina, dýně a zvěřinové speciality. Na ty se můžete těšit do holešovické restaurace Port 58.

dynepodK podzimu v gastronomii neodmyslitelně patří kořenová zelenina, dýně a zvěřinové speciality. Na ty se můžete těšit do holešovické restaurace Port 58.

cokno4Cloud 9 sky bar & lounge, originální pražský bar s úžasným výhledem na Prahu z výšky 40 metrů nad hladinou Vltavy, s radostí představuje šest novinek, které obohatí repertoár prvotřídních koktejlů.

kachmarK Martinskému posvícení už neodmyslitelně patří tradiční Svatomartinské menu. 11. listopadu si na něj zajděte do malostranské restaurace Barbar.

ryzejahTaké byste si na podzim občas rádi připomněli léto třeba chutí šťavnatého ovoce? S mraženým ovocem to není žádný problém.

zverVysoká, černá, pernatá, srstnatá. Taková může být divoká zvěř, kterou na podzim nosí myslivci z honů rovnou do kuchyně.

svathusOslavy Svatomartinských hodů jsou u nás posledních pár let zase čím dál více populární. Proto si i vy včas promyslete, jak je strávíte.

paufraVybavíte si vůni čerstvě upečeného francouzského pečiva?

bapikAť chceme nebo ne, do konce roku už nám zbývá jen pár teplých dní, které můžeme příjemně strávit venku. Proto neváhejte a využijte babí léto třeba na piknik.

persiV supermarketech už jste si jistě všimli ne úplně obvyklého ovoce.

coktaSladká varianty typické mexické pochoutky od americké kuchařské celebrity Guye Feiriho, moderátora pořadu Malá bistra u silnice TV kanálu Food Network.

fesstOd čtvrtka 24. do neděle 27. září se na náměstí Republiky v Praze letos již podruhé představí speciality z Francie, Španělska, Itálie, Řecka, Libanonu a také Portugalska nebo Korsiky.

zapkolMexická kuchyně snadno a rychle! Lahůdkový recept je od amerického šéfkuchaře a moderátora Guye Feiriho z pořadu Malá bistra u silnice, který běží na TV kanálu Food Network.

hrovinLéto se pomalu střídá s podzimem, což znamená, že v UGO barech už vymýšlí, testují a ladí nové sezónní drinky.

pikbarLéto je v plném proudu, tak udělejte maximum pro to, ať máte při dlouhých zimních večerech na co vzpomínat.

burfestBurgery už dávno nejsou výsadou USA. Připravují se napříč celým světem s různými obměnami, každá země přidá k tradiční receptuře něco ze své kultury a vznikají tak neotřelé kombinace i jedinečné chutě.

losfilDoporučení lékařů a odborníků na výživu jsou jednoznačná – pravidelně do jídelníčku zařazovat ryby a pokrmy z ryb. Váháte, jak rybu správně připravit, aby jídlo na talíři bylo nejen zdravé, ale i chutné?

bezsolAčkoliv sám autor říká, že se nesnažil o typickou kuchařku a v žádném případě to jeho kniha není, přítomnost 650 receptů.

merpaulPříjemné teplé počasí, sluníčko, modrá obloha a spousta čerstvého šťavnatého ovoce! To je představa ideálního léta se sezonními specialitami francouzského pekařství PAUL.

vikaOd čtvrtka 10. do neděle 13. září se na náměstí Na Kampě v Praze představí to nejlepší od našich a evropských vinařů společně s řadou delikates.

grilkoz1Grilovací sezóna je v plném proudu a tak je čas na radu sládků z Pivovaru Velké Popovice. Jak spojit chuť grilovaných pokrmů a poctivého piva?

degmenPokud v Praze hledáte útulné místo na rodinnou oslavu, firemní večírek, narozeninovou party nebo svatební hostinu, určitě zavítejte do holešovické restaurace Port58.

tunaLéto je oblíbeným obdobím fanoušků zdravého životního stylu i gurmánů a šéfkuchařů.

kastmixNa podzim to zatím nevypadá, ale kaštany úspěšně dozrávají a Mixit nenechaly tyhle podzimní plody chladnými - mixuje z nich totiž horkou kaši!

zavorovatOvoce, hromada cukru, želírovací cukr a vařit. To je v kostce základní recept na zavařování marmelád, kompotů a ovoce vůbec podle našich babiček či maminek.

pastraPokud jste na pastrami ještě nenarazili, pak se to jistě brzy změní.

locmarkOblíbený trh s kvalitním jídlem i pitím Local Food Market, představí ty nejlepší restaurace a prodejce ze Žižkova a Vinohrad už v sobotu 25.7.2015.

paufraZnáte quiche? Slaný koláč s bohatou náplní je považován za francouzskou klasiku a některý z mnoha druhů quiche najdeme v každém francouzském regionu, od Lotrinsko, přes Provence až po pobřeží Atlantiku.

randebarNaplánovat ideální rande může být fuška. Přečtěte si pár fíglů, jak si práci ulehčit. Dobrým jídlem nikdy nešlápnete vedle, tak pozvěte protějšek třeba na oběd.

bnr IB2016 GIF 300x300 01

 bej16 300x300